Kimya Bölümü Eğitim Planı 2018 İntibakları HakkındaTüm Duyurular
TEM

Bölümümüz Öğrencilerinin Dikkatine,

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz (Hazırlığı tamamlayarak 2018-2019 Güz yarıyılında 1.sınıf olacak öğrenciler) ve yalnızca stajı kalmış mezun durumundaki öğrencilerimiz dışındaki tüm öğrencilerimizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında uygulanmaya başlanacak yeni Eğitim Planına intibakları gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimizin USİS sisteminde kayıtlı olan e-posta adreslerine gönderilmiş olan ders intibaklarını kontrol ederek, bir hata veya eksiklik var ise, itirazlarını belirten dilekçelerini 25 Temmuz 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar bildirmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra verilen dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

İntibak işlemlerinizi kontrol ederken dikkat edilecek hususlar:

1)    Yapılmış olan intibak işlemlerini kontrol ederken her bir intibak işleminin her öğrenci için kişi bazında tek tek incelenip değerlendirilerek yapıldığını göz önüne alınız ve durumunuzu diğer öğrencilerle değil, eski transkriptiniz ile karşılaştırınız. İntibak işlemi ilgili program tarafından yapıldığı için, hatalı bir işlem olmadığı sürece intibak edilen ders değişikliğini istemeyiniz.

2)    İntibak işlemleri yapılırken kalan döneminiz ve kalan ders krediniz göz önüne alınmış ve muafiyet işlemleri mümkün olduğunca eski yarıyıllarınızdan yapılmıştır.

3)    İnceleme yaparken yeni AGNO’nuzu (ilgili program tarafından otomatik hesaplanan)  ve kalan ders kredinizi mutlaka önceki transtkriptinizle karşılaştırarak kontrol ediniz.

4İntibak bilginiz, yildiz.edu.tr uzantılı e-posta adresinize ulaşmadı ise, bu durumu öğrenci numaranızı belirterek akademikkimya@gmail.com adresine mutlaka bildiriniz.